Vår kunskap om trappor

Vare sig man är en kunnig hantverkare som ska bygga en trappa åt en kund eller en privatperson som vill ha hjälp med det mesta är det skönt att ha kunniga och erfarna personer att fråga eller att diskutera med. Vi har lång erfarenhet av projektering, leverans och installation av nya inomhustrappor i hem, kontor och allmänna lokaler.

Under åren har vi tillsammans skaffat mycket kunskap om det mesta som rör trappor. Den kunskapen delar vi gärna med oss av. Vi finns med er från idé till färdig trappa och ser till att arbetet flyter på smidig. Bygger ni själva finns vi där om ni har frågor. Bygger vi trappan tar vi helhetsansvaret för att arbete, säkerhet och färdigt resultat.

Köpa trappa - från idé till färdigt resultat

Vi har många privatpersoner och företagare som kunder. De vill ofta att vi sköter hela trappbygget åt dem. Kanske har de inte kunskapen och intresset eller inte tiden att bygga en trappa själva. Många känner sig tryggare också om vi sköter allt. Då vet de att allt är rätt mätt och korrekt byggt. De som är händiga och vill bygga trappen själva, har god hjälp av att trappsatsen kommer med tydliga monteringsanvisningar och att de kan fråga oss till råds.

Vi levererar trappor till byggbranschen

Bland våra kunder finns även många hantverkare byggmästare och byggföretag. De har byggkunskaperna själva, och väljer oss för våra högkvalitativa trappor som är smidiga att montera och levereras snabbt. Det ger dem ett bra arbetsflöde och möjlighet att erbjuda sina uppdragsgivare prisvärda snygga trappor. De uppskattar också att vi inte rekommenderar hantverkare till våra kunder, något som skulle kunna göra att de förlorar sina kunder till andra.

Våra trappor

Våra trätrappor tas uteslutande från svenska trapptillverkare som strävar efter att värna om miljön och hålla hög kvalitet på produkterna. Vi samarbetar även med en av världens största trappleverantörer och levererar trapplösningar över hela landet direkt till önskad adress. 

De träslag vi arbetar med kommer från utvalda leverantörer och tas från skogar och plantager där miljöaspekten går i första hand. Alla träslag godkänns inte för tillverkning av konsumentvaror, men utbudet är trots det omfattande. Hos oss finns också renoveringssatser till trappsteg, nya räcken och handledare till gamla slitna trappor. 

Kontakta oss

Fyll i vårt formuläret så hör vi av oss 

Gratis 3D-ritningar

Just nu får alla som kontaktar oss möjligheten att få en gratis 3D-ritning över sitt trapprojekt. Ett kostnadsfritt förslag som vi tar fram tillsammans