Kataloger & Produktblad

Trappforum har samlat de bästa trapporna för inomhus och utomhus. Här finner du allt från svensktillverkade märken som, Drömtrappor till exklusiva utländska märken som Lafont. Här hittar du onlinekataloger för samtliga av våra trappleverantörer.

Kataloger & Produktblad 1

Drömtrappor AB

Våran största leverantör av trätrappor finner vi konceptet Drömtrappor®. Skräddarsydda trätrappor i alla prisklasser. Trapporna tillverkas i Norsjö i närheten av Skellefteå. Vi ritar upp allt i 3D så att man kan se och förstå hur allt blir när det är färdigt.(Man kan även få .dwg format)

Öppna Drömtrappors katalog

Kataloger & Produktblad 2

Arké

Arkè programmet innehåller prisvärda standardtrappor. Tanken är att montering av trapporna ska vara för "gör det självaren". DVD instruktioner följer med på hur man går tillväga. Finns både spiraltrappor och L trappor U trappor och raka trappor.

Öppna Arkés katalog

Kataloger & Produktblad 3

Magica

Magia programmet är uppbyggt som Arkè programmet, skilljer lite på hur räcken ser ut. Den stora skillnaden är att trästegen är skicktlimmade istället för stavlimmat.

Öppna Magicas katalog

Kataloger & Produktblad 4

Genius

Genius programmet är lite mer skräddarsytt finns lite mer att välja på både i träslag och färger/lasyrer. Lite dyrare än Arkè och Magia. Räcken finns både med målat stål och/eller rostfritt stål.

Öppna Genius katalog

Kontakta oss

Fyll i vårt formuläret så hör vi av oss 

Gratis 3D-ritningar

Just nu får alla som kontaktar oss möjligheten att få en gratis 3D-ritning över sitt trapprojekt. Ett kostnadsfritt förslag som vi tar fram tillsammans