3D-ritningar 1

Vill du ha ett gratis trappförslag?

Vill ni ha förslag på hur er trappa skulle kunna se ut?
Vi tar gärna fram ett förslag och offert till er, helt kostnadsfritt.

Det kan vara svårt för en lekman att föreställa sig hur det färdiga resultatet skulle kunna bli i rätt miljö. Vår strävan är därför att i möjligaste mån kunna visa ett förslag i 3D efter att vi gått igenom ert underlag. Det är till stor hjälp att få se ritningsmaterial i form av planritningar, sidovyer och framför allt 3D-bilder. Man kan även få .dwg format på planvyer om man så önskar.

För att kunna göra ett förslag behöver vi ett underlag från er och det kan vara en enkel handritad skiss där man ser utrymmet där trappan ska stå på nedre resp. övre plan kompletterat med höjdmått golv – tak och golv -golv. Eller kanske det räcker med en muntlig förklaring. Kom ihåg att ange ev. dörrar, fönster etc. som kan påverka trappans placering. Digitalfoton är ofta ett bra hjälpmedel. En annan bra utgångspunkt är de husritningar/planritningar som i regel finns till varje fastighet.

Som underlag för beställning gör vi exakta ritningar med trapphål etc. inritade. De exakta måtten har vi kanske hjälpt er att få fram genom vår kontrollmätning på plats. När en beställning bekräftas skickas ritningsunderlaget till er. Det är till hjälp för er eller den inhyrda snickare som ska göra förarbete, trapphål m.m.

Klicka här om du vill se våra trappor »

Kontakta oss

Fyll i vårt formuläret så hör vi av oss 

Gratis 3D-ritningar

Just nu får alla som kontaktar oss möjligheten att få en gratis 3D-ritning över sitt trapprojekt. Ett kostnadsfritt förslag som vi tar fram tillsammans