Spiraltrappor med oändliga möjligheter – låt oss ta dig till nya höjder

Vill du ha fler valmöjligheter för spiraltrappor? Då har du kommit helt rätt. Inspireras av ett unikt utbud, allt från stilrena spiraltrappor i stål till speciellt designade spiraltrappor. Som experter på området finns Trappforum alltid till din hjälp för att ta fram en lösning som passar för både hus, kontor, inomhus & utomhus, allmänna utrymmen och mycket, mycket mer.

Våra spiraltrappor kan delas in i två huvudsakliga kategorier: Serietillverkade standardtrappor och styckestillverkade specialtrappor.

Spiraltrappor 1

Gör det enkelt

Nu är det enklare än någonsin att bygga sin egen spiraltrappa. Våra serietillverkade standardtrappor passar perfekt till dig som vill ha:

  • En spiraltrappa i byggsats som är enkel att bygga på egen hand.
  • Ett förmånligt pris på en riktig kvalitetstrappa.
  • Ett generöst urval av populära svensktillverkade spiraltrappor.

Till standardmodellerna hör spiraltrappan Arkés, Klan, Civic och Civik Zink. Samtliga modeller är utformade med så kallad ”gör-det-självmontering”, men givetvis hjälper vi dig om det inte går som planerat.

Bestäm din egen trappa

Behöver du en spiraltrappa för trånga utrymmen eller som är säker för småbarn? Vill du ha en speciell stil? Våra styckestillverkade specialtrappor har oändliga möjligheter. Välj själv önskat träslag, i kombination med stål, helt i trä eller helt i stål – valet är ditt. Vi kan också leverera matchande räcke, eller varför inte en köpa spiraltrappa utan räcke?

När du beställer din spiraltrappa hos oss är det en och samma kontaktperson som är med dig under hela processen. Om så önskas besöker vi dig på plats och lämnar ett förslag helt kostnadsfritt.

Spiraltrappor 2

Kontakta oss

Fyll i vårt formuläret så hör vi av oss 

Gratis 3D-ritningar

Just nu får alla som kontaktar oss möjligheten att få en gratis 3D-ritning över sitt trapprojekt. Ett kostnadsfritt förslag som vi tar fram tillsammans