Trappforum är en del av Drömtrappor

Förverkliga din dröm steg för steg – köp trappor från oss

Ta dina kliv varje dag på trappan du älskar – hos oss kan du förverkliga din dröm. Trappforum har samlat de bästa inomhustrapporna och utomhustrapporna. Här finner du allt från svensktillverkade märken som, Drömtrappor till exklusiva utländska märken som Lafont. 

Vilken modell passar dig?

Letar du efter en lofttrappa för trängre utrymmen? Eller kanske eleganta trappor med glasräcken till din nya villa? 

Våra olika modeller passar perfekt för alla platser, offentliga byggnader, så väl som kontor och vanliga hus.

Skräddarsy din trappa så som du vill ha den. När du köper trappor som är specialutformade har du ett stort utbud att välja på. Bestäm allt från vilket träslag du vill ha till utformning på trappräcket. Vi finns alltid redo att hjälpa till och gör ett kostnadsfritt besök för att ta fram ett passande förslag. Dessutom garanterar vi dig personlig kontakt med en och samma person från ritning till färdigmonterad produkt.

Nu är det mycket enklare

Det har aldrig varit så enkelt att bygga sin egen trappa som nu. Så här går det till:

  • Börja med att köpa färdiga trappor från oss.
  • Följ de enkla och tydliga instruktionerna som följer med.
  • Kontrollera att allt sitter fast och är på plats – nu är du klar.

Stöter du på problem eller monterar fel är våra montörer bara ett samtal ifrån att din trappa är färdigbyggd. Vi fixar det. Missa inte att vi just nu har gratis 3D-ritningar. Kontakta oss innan du ska köpa trappa, så tar vi fram en lösning som passar dig.

Öppna våra blädderbara online-kataloger för att läsa mer om våra trappor.   

Online kataloger

Trappor 1

Drömtrappor AB

Våran största leverantör av trätrappor finner vi konceptet Drömtrappor®. Skräddarsydda trätrappor i alla prisklasser. Trapporna tillverkas i Norsjö i närheten av Skellefteå. Vi ritar upp allt i 3D så att man kan se och förstå hur allt blir när det är färdigt.(Man kan även få .dwg format)

Öppna Drömtrappors katalog

Trappor 2

Arké

Arkè programmet innehåller prisvärda standardtrappor. Tanken är att montering av trapporna ska vara för "gör det självaren". DVD instruktioner följer med på hur man går tillväga. Finns både spiraltrappor och L trappor U trappor och raka trappor.

Öppna Arkés katalog

Trappor 3

Magica

Magia programmet är uppbyggt som Arkè programmet, skilljer lite på hur räcken ser ut. Den stora skillnaden är att trästegen är skicktlimmade istället för stavlimmat.

Öppna Magicas katalog

Trappor 4

Genius

Genius programmet är lite mer skräddarsytt finns lite mer att välja på både i träslag och färger/lasyrer. Lite dyrare än Arkè och Magia. Räcken finns både med målat stål och/eller rostfritt stål.

Öppna Genius katalog

Kontakta oss

Fyll i vårt formuläret så hör vi av oss 

Gratis 3D-ritningar

Just nu får alla som kontaktar oss möjligheten att få en gratis 3D-ritning över sitt trapprojekt. Ett kostnadsfritt förslag som vi tar fram tillsammans