Dags att bygga en ny trätrappa?

Vi erbjuder trätrappor från svenska Drömtrappor®. Här finner du inspiration och information om du planerar att bygga en trätrappa. Alla modeller går att få i alla träslag, färger, lasyrer eller helt obehandad.

Information om Trätrappor

Vi marknadsför kvalitets trätrappor från svenska Drömtrappor®. När vi pratar om trätrappor menar vi oftast en trappa inomhus, en rak trappa, L-trappa eller U-trappa. Den kan naturligtvis ha någon annan form, men oftast är det utrymmet för trappan som styr utformningen. 

När det gäller trätrappor är fortfarande furutrappor vanligt, även om ektrappor har ökat avsevärt under senare år. Många andra intressanta träslag finns också, liksom kombinationen målade delar ihop med naturfärgade träslag. 

I utformningen har även trappräcken och ledstänger stor betydelse. Räcket kan vara helt av trä eller så kombinerar man t.ex. stålpinnar med en ledstång av ek. Rostfria räcken i olika varianter är mycket gångbara och glasräcken är populärt.

Klassiska trappor

Klassiska trappor som ger ett tidlöst intryck passar i både äldre och moderna miljöer. Låt dig inspireras av några av våra klassiska trappor.

Vi hjälper er att ta fram en trappa i klassisk stil. Välj bland en mängd olika träslag, räcken och modeller. En klassisk trappa överlever trender som sveper förbi och ger ett elegant intryck.

Vi marknadsför kvalitets trätrappor från svenska Drömtrappor®.

Böjlimmade trappor

Vackert utformade böjlimmade trätrappor med trappsteg och trappräcke i ädla träslag kan bli ett smycke för hemmet. En böjlimmad trapp kan utformas på en mängd olika sätt och av en mängd olika material.

Att bygga en trappa som passar just er och ert hus är vår specialitet. Vi utgår från era önskemål hur trappan och räcke ska se ut och utifrån det breda sortiment vi jobbar med kan vi skapa trappa och trappräcke som tilltalar er. Våra böjlimmade trappor bjuder på stora möjligheter att skapa en Drömtrappa® som passar perfekt in i miljön. Med en böjlimmad trappa går det att skapa mjuka runda former och svängar. En unik trappa som skapar atmosfär och rymd i rummet.

Har du en idé om hur du vill ha det?

Kontakta oss så hjälper vi dig att utveckla och förverkliga den. Vi ritar en eller flera trappskisser i 3-D, och ger ett kostnadsförslag, helt gratis!

Använd kontaktformuläret eller ring oss på telefon: +46 (0) 8 – 588 09 000. Det går också bra att maila till info@trappforum.se.

Kontakta oss

Fyll i vårt formuläret så hör vi av oss 

Gratis 3D-ritningar

Just nu får alla som kontaktar oss möjligheten att få en gratis 3D-ritning över sitt trapprojekt. Ett kostnadsfritt förslag som vi tar fram tillsammans