Trapprenovering ger nytt liv till din trappa

Har ni redan en välfungerande trappa? Är den ful och sliten, knarrar eller behöver bli säkrare? Vill ni lyfta trappans utseende med nya steg och ett modernare räcke?

I stället för att köpa en ny, t.ex. ektrappa, kan man renovera trappstegen i sin gamla befintliga trappa. Vi på TrappForum kan naturligtvis även erbjuda material för er som vill renovera en trappa. Det blir såklart billigare än att bygga en ny trappa, och kan ge ett riktigt lyft.

Hur kan man fräscha upp trappan?

Vanligtvis brukar man spackla och måla vagnar och räcken, och klä plansteget med nya skivor och även sättsteg, om trappan är tät. I stället för att klä trappans sättsteg (vertikal del mellan plansteg) med nytt trä kan man naturligtvis måla dem. Man montera även nya bakkantslister, om det är en öppen trappa. Ofta är äldre trappor klädda med en sliten matta, eller har fula trappsteg av spånskiva. Att till exempel byta ut en gamla furu steg mot ek steg, kan förvandla trappan och rummets utseende rejält. Kanske är räcket klumpigt och i behov av att bli utbytt mot något modernare.

Det finns många alternativ till träslag på trappstegen och snygga räcken.

Fyll i kontaktformuläret och berätta vad ni är intresserade av, så skickar vi ett kostnadsförslag. Självklart går det även det bra att ringa oss.

Kontakta oss

Fyll i vårt formuläret så hör vi av oss 

Gratis 3D-ritningar

Just nu får alla som kontaktar oss möjligheten att få en gratis 3D-ritning över sitt trapprojekt. Ett kostnadsfritt förslag som vi tar fram tillsammans